Köp eller hyr lastväxlarvagn eller andra efterfordon med trygg och säker finansiering

Rött efterfordon framför större svart byggnad.

När du köper ett lastväxlarflak eller annat efterfordon från Hakarps Equipment kan du välja mellan flera olika finansieringslösningar för att hitta den rätta metoden för just dig och ditt företag. Vi kan även erbjuda uthyrning av efterfordon och lastväxlarflak till en fast månadskostnad. Läs vidare så berättar vi mer om våra trygga och flexibla finansieringsalternativ.

Lastväxlarflak och efterfordon för alla tillfällen

Hakarps Equipment har ett av Sveriges största utbud inom anläggningstransporter, efterfordon och lastväxlarflak. Med vår långa och breda erfarenhet hjälper vi dig gärna att hitta rätt inför ditt köp, utifrån dina behov och önskemål. Vi har även möjlighet att genomföra kundanpassningar i vår egen verkstad, så att du som kund alltid får exakt vad du efterfrågar.

Som en del av våra kompletta lösningar erbjuder vi även flera olika finansieringslösningar – både avbetalning, leasing och uthyrning. Välj det alternativ som passar din verksamhet bäst så att du får ut så mycket som möjligt av din nya investering. 

Trygg och smidig finansiering med Hakarps Equipment

Vi vet att ett lastväxlarflak och andra efterfordon är en stor investering och det är viktigt att du som kund kan känna dig helt trygg genom hela processen. Vi vet också att ingen verksamhet är den andra lik och att behoven ser olika ut. Därför erbjuder vi flera olika smidiga finansieringsalternativ som du kan välja mellan när blir kund till oss.

Avbetalning eller leasing

När du köper ett efterfordon från oss på Hakarps Equipment kan du bland annat välja mellan avbetalning och leasing. Vi samarbetar med både Nordea och Siemens Finans, men kan självklart även erbjuda andra kreditgivare efter dina önskemål. Du får en smidig och säker finansieringslösning och kan tryggt lägga ditt fokus på andra delar av din verksamhet.

Uthyrning och hyrköp

Även om det långsiktigt lönar sig att själv äga sitt lastväxlarflak kan det ibland finnas anledningar till att istället hyra sitt efterfordon eller lastväxlarflak. Därför har vi på Hakarps Equipment lanserat ett helt nytt koncept där du nu kan hyra ditt lastväxlarflak eller efterfordon till en fast månadskostnad. Skulle du senare vilja köpa ditt hyrda fordon tillämpar vi även så kallat hyrköp, där du har möjlighet att tillgodoräkna dig en del av dina hyreskostnader. Här kan du läsa mer om vår uthyrning av lastväxlarflak, efterfordon och lastbilar.

Vill du också köpa ditt lastväxlarflak från Hakarps Equipment?

Vi är ett av de ledande företagen i branschen och kan erbjuda dig en smidig helhetslösning där allt från finansiering till fordonsservice ingår. Dessutom kan hela vårt breda utbud av produkter skräddarsys helt efter dina önskemål och kundanpassningarna genomförs då i vår egen verkstad. Varmt välkommen att kontakta oss för att hitta rätt lastväxlarflak eller efterfordon för just dig och din verksamhet!

Våra produkter Flakvagnar och flakkärror