/// HAKARPS EQUIPMENT ///

Om Hakarps Equipment

///

Hakarps Equipment startades 2018 av Marc Lithman – VD och säljare – men vår historia sträcker sig längre bak än så. Redan år 2009 grundades Hakarps Schakt & Transport AB, som blev startskottet för vår nuvarande verksamhet. Idag är vi ett av de ledande företagen i branschen och har ett av de bredaste sortimenten på marknaden.

Endast 19 år gammal grundade Marc åkeriet Hakarps Schakt & Transport AB. Företaget utvecklades och Marcs intresse för efterfordon och lastväxlarflak växte sig allt större. I dag finns inte åkeriverksamheten kvar – men erfarenheten, kontakterna och kunskapen lever vidare i Hakarps Equipment. Med stor drivkraft, effektiv lagerhållning och viljan att skapa långsiktiga relationer har vi på bara tre år blivit ett av de ledande företagen på marknaden.

Hakarps Equipment AB är en del av koncernen Marc L Holding AB, som är verksam inom flera olika områden. Vi har därför en helhetsförståelse för våra kunders verksamheter och projekt och kan uppnå synergieffekter med våra systerbolag. Exempel på övriga bolag i koncernen är SL Trailer AB och Marc L Fastigheter AB. För fullständig koncernstruktur, se organisationschemat.