Efterfordon från Hakarps Equipment

Efterfordon i flera olika färger uppställda på asfalt.

När du köper ett efterfordon eller lastväxlarflak från Hakarps Equipment kan du vara säker på att du gör en trygg affär. Med stor drivkraft, effektiv lagerhållning och viljan att skapa långsiktiga relationer har vi på bara några år blivit ett av de ledande företagen på marknaden. Läs mer om hur lastväxlarflak fungerar och hur du kan finansiera ditt köp när du blir kund hos oss.

Ett av marknadens bredaste utbud av efterfordon och lastväxlarflak

Hakarps Equipment grundades 2018 och vi är idag ett av de ledande företagen i branschen. Vi har ett stort utbud av lastväxlarflak och efterfordon som snabbt kan täcka upp din verksamhets behov för att undvika kostsamma stillestånd. Bland annat erbjuder vi:

  • Tippvagnar- och kärror.
  • Maskinvagnar.
  • Flakvagnar.
  • Lastväxlarvagnar.
  • Lastväxlarflak och bilbyggnationer.

Om du har en lastväxlare monterad på din lastbil kan du använda ett så kallat lastväxlarflak. De kommer i många olika utföranden och är ett samlingsnamn för de olika produkter som du kan använda till lastväxlaren. Med ett lastväxlarflak anpassat för din specifika verksamhet får du en ökad produktivitet och kan effektivisera ditt arbete. Det gör det även möjligt att transportera olika typer av gods, vilket ger dig flexibilitet att vara verksam inom flera olika branscher. 

Köpa nytt lastväxlarflak

Vill du investera i ett helt nytt lastväxlarflak? Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell för din verksamhets behov och önskemål. Att äga sitt eget lastväxlarflak ger god avkastning många år framöver och är väl investerade pengar. Genom möjligheten att skräddarsy det helt efter din verksamhet redan från första stund kan det i slutändan vara ett mer lönsamt alternativ än att köpa ett begagnat lastväxlarflak. 

Köpa begagnat lastväxlarflak

Lastväxlarflak har en livslängd på många år och vi kan erbjuda ett stort utbud av begagnade modeller. Om du inte hittar exakt det du söker efter kan vi skräddarsy ditt lastväxlarflak i vår egen verkstad. Där genomför vi alla monteringar och kundanpassningar för att säkerställa att du som kund alltid får exakt vad du efterfrågar.

Smarta finansieringslösningar

Efterfordon och lastväxlarflak kan vara dyra investeringar. Därför erbjuder vi på Hakarps Equipment flera smarta finansieringslösningar där du kan välja den lösning som passar din verksamhet bäst. Vi tar emot inbyten samt erbjuder förmånlig finansiering för företag från 0 kronor. Genom vårt samarbete med Nordea och Siemens Finans kan vi erbjuda både leasing och avbetalning, men du kan självklart även välja en annan kreditgivare om du så önskar. 

Vi har nu även lanserat ett helt nytt koncept där du kan hyra ditt lastväxlarflak till en fast månadskostnad. På så vis kan du se om lastväxlarflaket är rätt för din verksamhet innan du köper det, eller täcka upp för behov under kortare perioder. Om du vill köpa ditt hyrda fordon kan du även tillgodoräkna dig en del av dina hyreskostnader genom ett så kallat hyrköp.

Vill du köpa eller hyra ett lastväxlarflak från oss på Hakarps Equipment? Vi är ett av de ledande företagen i branschen och kan erbjuda dig en smidig helhetslösning där allt från finansiering till fordonsservice ingår. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som uppfyller alla dina önskemål och krav.

Våra produkter Flakvagnar och flakkärror