Fördelar med kundanpassade efterfordon och påbyggnader

Två killar ler och tittar på något tillsammans.

Ett kundanpassat efterfordon medför många fördelar, bland annat öppnar det upp för möjligheten att effektivisera ditt arbete och kan ta din verksamhet till nästa nivå. Vi på Hakarps Equipment har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig att hitta rätt efterfordon för dina unika behov och förutsättningar.

Effektivisera arbetet med ett specialanpassat efterfordon

Funderar du på att investera i ett nytt efterfordon eller lastväxlarflak? Specialanpassade efterfordon kan ge en bättre transportekonomi och med funktioner anpassade utefter fordonets specifika uppgift kan du spara många timmars arbete. Med rätt förutsättningar kan det med andra ord göra stor nytta för din verksamhet och effektivisera ditt arbete. Däremot har alla verksamheter olika behov och krav som en investering i ett nytt efterfordon bör möta för att vara en lönsam affär. Genom att skräddarsy och anpassa din produkt helt efter dina önskemål säkerställer du att du får ut så mycket som möjligt av din investering.

Varför Hakarps Equipment?

När du blir kund till oss på Hakarps Equipment säkerställer vi alltid att du får en komplett lösning, anpassad efter dina behov. Som en del av vår helhetslösning kan vi därför skräddarsy och specialanpassa hela vårt utbud av efterfordon och påbyggnationer, så att du kan känna dig trygg i att din nya investering blir precis som du vill ha den. 

Brett utbud

Vi har ett av den svenska marknadens bredaste sortiment av efterfordon och lastväxlarflak inom anläggningstransporter. Med vårt stora lager kan vi snabbt täcka dina behov för att undvika kostsamma stillestånd och vår erfarna personal hjälper dig gärna att hitta rätt efterfordon för dig. Här kan du se mer av vårt sortiment av bland annat tippvagnar, maskinvagnar och flakvagnar. 

Skräddarsytt

Med ett efterfordon anpassat efter din verksamhets unika behov kan du effektivisera ditt arbete ytterligare och därigenom öka avkastningen på din investering. Våra säljare går då tillsammans med dig igenom dina önskemål och ser till att ditt nya efterfordon har möjlighet att möta alla önskvärda krav utifrån din specifika situation. 

Egen verkstad

Hakarps Equipment har en egen modern verkstad på 800 kvadratmeter, med personal som är utbildad för att kunna ta hand om ditt efterfordon på bästa sätt. Där genomför vi själva alla kundanpassningar och påbyggnationer – efter dina unika önskemål. På så vis kan vi alltid säkerställa att du som kund får exakt vad du önskar och att ditt specialanpassade efterfordon håller högsta kvalitet.

Smidig finansiering

När du köper kundanpassade efterfordon eller påbyggnationer från Hakarps Equipment kan du alltid ta del av smidiga och trygga finansieringslösningar. Via våra partners Nordea och Siemens Finans kan vi erbjuda flera olika lösningar, men kan självklart även erbjuda andra kreditgivare enligt dina önskemål. Hos oss står alltid du som kund i fokus och du kan alltid känna dig trygg i de helhetslösningar som vi erbjuder.

Vill du också uppleva möjligheterna med ett kundanpassat efterfordon från Hakarps Equipment? Boka en gratis konsultation idag så hjälper vi dig att hitta en lösning som möter alla dina behov och önskemål. Välkommen!

Våra produkter Flakvagnar och flakkärror