Ny anläggning i Vaggeryd – Skandinaviens största showroom

Hakarps lokaler i mörker – grafisk.

Hakarps Equipment växlar upp och bygger nytt! Vår nya anläggning i Vaggeryd blir Skandinaviens största showroom för kärror, vagnar och lastväxlarflak. Med en yta på 45 000 m2 kommer anläggningen omfatta både verkstad, tvätthall och kontor.

Sedan starten 2018 har Hakarps Equipment utvecklats stort och vi är idag ett av branschens ledande företag i Sverige. Med ett av marknadens bredaste sortiment av efterfordon och lastväxlarflak är vår verksamhet nu redo för att växla upp och ta nästa steg på resan.

Därför är vi både stolta och glada över att berätta att vi har förvärvat 45 000 m2 i Vaggeryd där vår nya anläggning kommer att byggas. Marken har skyltläge ut mot E4an och anläggningen blir Skandinaviens största showroom för kärror, vagnar och lastväxlarflak. Självklart kommer lokalen även innefatta en ny verkstad, tvätthall och kontor med relaxavdelning för vår personal. Med rejäla yttre ytor kommer anläggningen innebära en ännu mer generös lagerhållning som kommer göra det möjligt att växla upp verksamheten ytterligare för att ge våra kunder en förbättrad service.

Planerad byggstart är lagd till mitten av år 2022. Stort tack till våra kunder som gör denna resa möjlig!

Våra produkter Flakvagnar och flakkärror